Bericht versturen
SZ PUFENG PACKING MATERIAL LIMITED
SZ PUFENG PACKING MATERIAL LIMITED
nieuws
Thuis / nieuws /

Company News About Wat zijn de kenmerken van EPDM (ethyleen-propyleen-diene-monomeer) rubberen schuimspons?

Wat zijn de kenmerken van EPDM (ethyleen-propyleen-diene-monomeer) rubberen schuimspons?

2024-06-26
Wat zijn de kenmerken van EPDM (ethyleen-propyleen-diene-monomeer) rubberen schuimspons?
Productkenmerken
 
De binnenste cel van het gesloten cel schuimmateriaal is gescheiden van de cel door een wandfilm en is niet met elkaar verbonden.die een onafhankelijke celstructuur isDe binnenste cel van het open cel schuim materiaal is verbonden met elkaar, en is ook verbonden met de buitenste huid.die een niet-onafhankelijke celstructuur isVooral grote cellen of dikke gaten.
 
Thermische isolatie kenmerk
 
Omdat het schuimmateriaal veel lucht of andere gassen bevat en niet geschikt is voor de bloedsomloop, vooral het schuimmateriaal met gesloten cellen, met volledig gescheiden onafhankelijke poriën,het materiaal kan de warmtegeleiding aanzienlijk vertragenHet kan worden gebruikt als een ideaal thermisch isolatiemateriaal voor auto's, schepen,huishoudelijke apparaten, elektronische apparatuur, medische apparatuur, fitnessapparatuur, airconditioningleidingen enzovoort.....
 
Lage wateropname
 
Voor gesloten foommaterialen, die van elkaar gescheiden zijn, kunnen foommaterialen, in combinatie met de hydrofobische eigenschappen van het geselecteerde rubber- of kunststofmateriaal, het binnendringen van water voorkomen,kan een ideaal afdichtingsmateriaal worden.
 
 
Hoge elasticiteit van buffer
 
Rubber zelf staat bekend om zijn hoge elasticiteit. Nadat het rubber is verwerkt tot schuimmateriaal, behoudt het nog steeds een zeer hoge veerkracht.die zeer geschikt is voor gebruik als buffer in het veld van hoge elastische schokken...
 
 
Weerstand tegen hoge en lage temperaturen
 
Het heeft een superieure temperatuur- en weersbestandheid, kan worden gebruikt in een breed temperatuurbereik van -60 graden Celsius en +160 graden Celsius, met hoge en lage temperatuurbestandheid, brandwerendheid,oliebestendigheid, chemische corrosiebestendigheid en andere kenmerken, zodat het op grote schaal kan worden gebruikt bij schokken, schokken, hoge en lage temperatuurbestendigheid, weerbestendigheid, zuur- en alkalisch bestand,Brandvertrager industrie kan worden gebruikt.
 
Vlambestandheid
 
Het heeft een sterke vlamvertrager en kan na de verwerking van deze materialen tot schuim worden gebruikt in gebieden met hoge eisen aan brandbeveiliging vanwege zijn superieure vlamvertrager prestaties.
 
Geluidsopname
 
Zoals we allemaal weten, worden geluidsgolven verspreid in de lucht door middel van trillingen. Wanneer geluidsgolven poreuze materialen ontmoeten, wordt trilling doorgegeven naar de binnenkant van het materiaal.wrijving met de complexe interne bubbelAls de energie wordt verzwakt, worden de geluidsgolven verzwakt, wat de absorptie van geluidsgolven door het materiaal laat zien.vlamvertragend en verouderingsbestand dat andere materialen niet hebben, en wordt een nieuw soort geluidsabsorberend materiaal.
laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de kenmerken van EPDM (ethyleen-propyleen-diene-monomeer) rubberen schuimspons?  0laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de kenmerken van EPDM (ethyleen-propyleen-diene-monomeer) rubberen schuimspons?  1