Thuis

SZ PUFENG PACKING MATERIAL LIMITED Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

SZ PUFENG BEPERKTE VERPAKKINGS het MATERIAAL is een internationale machinaal bewerkende fabrikant, die aan precison die machinaal bewerkend gebied die wijdt, die isolatieproducten, sourcing ontwerpen de beste oplossingen en de kwaliteit en de prestaties van producten voor klant verbeteren die-cutting.

 

PUFENG werd opgericht in 2014 en bezit een professionele installatie die voor het die-cutting van het machinaal bewerken materialen dienen. de belangrijke fabrikant op het precisie die-cutting gebied te zijn, bevordert PUFENG creativiteit en innovatie in vooruitgegaane technologie en beheer, introduceert het belangrijke materiaal en trekt hoogste talenten op dit gebied aan.

 

Het verrichtingsprincipe van PUFENG is „Lopen gebaseerd op de markt en de eerlijkheid, cliënt en hoogte - de kwaliteit komt eerst.“ om een volledige reeks van de op-stapproducten en dienst aan klant te verlenen, heeft PUFENG een sterk technisch team gevormd want de klanten wereldwijd om het principe van de precisieproducts.pufeng's kwaliteit te ontwikkelen „dienen precies klanten op elk uiterst klein punt van de vraag van klant is. “ Wij hopen om zakelijke relaties op te bouwen met u op basis van gelijkheid en wederzijds voordeel.

 

Wij geloven dat wij verder met uw steun kunnen gaan!

China SZ PUFENG PACKING MATERIAL LIMITED Bedrijfsprofiel 0China SZ PUFENG PACKING MATERIAL LIMITED Bedrijfsprofiel 1China SZ PUFENG PACKING MATERIAL LIMITED Bedrijfsprofiel 2China SZ PUFENG PACKING MATERIAL LIMITED Bedrijfsprofiel 3

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Gevestigd in Sajing-Stad, Shenzhen-is de stad, ons overzee devisionbureau PUFENG opgericht 5 jaar wijdend aan zich het ontwikkelen oversea marcket in gebied van het die-cutting het machinaal bewerken en soorten zelfklevende materialen. PUFENG heeft 2 zeer sterke steunende installaties. Men concentreert zich bij het ontwerpen en het die-cutting de verwerking. Een andere concentreert zich op soorten etc. het die-cutting van materialen, zoals zelfklevende materialen, beschermende films, schuim, isolatiematerialen, hittebestendigheidsmaterialen, filtermaterialen. Welkom onderzoek!

China SZ PUFENG PACKING MATERIAL LIMITED Bedrijfsprofiel 0China SZ PUFENG PACKING MATERIAL LIMITED Bedrijfsprofiel 1China SZ PUFENG PACKING MATERIAL LIMITED Bedrijfsprofiel 2China SZ PUFENG PACKING MATERIAL LIMITED Bedrijfsprofiel 3China SZ PUFENG PACKING MATERIAL LIMITED Bedrijfsprofiel 4

SZ PUFENG PACKING MATERIAL LIMITED SZ PUFENG PACKING MATERIAL LIMITED SZ PUFENG PACKING MATERIAL LIMITED
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Merken : LOKAAL 3M, NITTO, SONY, INOAC ROGERS, ENZ.

Aantal werknemers : >100

Jaarlijkse omzet : 1000000-5000000

Opgericht Jaar : 2014

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China SZ PUFENG PACKING MATERIAL LIMITED Certificaten China SZ PUFENG PACKING MATERIAL LIMITED Certificaten