Bericht versturen
SZ PUFENG PACKING MATERIAL LIMITED
SZ PUFENG PACKING MATERIAL LIMITED
nieuws
Thuis / nieuws /

Company News About Polyimide tape, gouden vinger tape of KAPTON tape?

Polyimide tape, gouden vinger tape of KAPTON tape?

2024-06-26
Polyimide tape, gouden vinger tape of KAPTON tape?
Polyimide tape is een zeer opvallend in het uiterlijk van de speciale tape variëteiten, gouden vinger tape heeft een andere naam is polyimide tape, het gebruik van geïmporteerde siliconen lijm,dus het heeft een uitstekende hoge en lage temperatuur weerstand, kan worden gebruikt in het temperatuurbereik van -60 ~ +280°C. Eenzijdig bedekt met hoogwaardige siliconen, drukgevoelige lijm,Er zijn twee soorten materialen voor het vrijgeven van eenzijdig fluorine plastic, samengesteld of niet samengesteld..
 
Polyimideband is voornamelijk gebaseerd op polyimidefilm als substraat, met behulp van geïmporteerde siliconen drukgevoelige lijm, rubber systeem siliconen, kleur is barnsteen,categorie voor elektronische producten met hoge temperatuurband. Polyimide TAPE staat algemeen bekend als gouden vingerband, KAPTON TAPE, de internationale handelsnaam KAPTON tape.
Kenmerken van polyimideband:
1, met hoge en lage temperatuurbestandheid, zuur- en alkalisch bestand, oplosmiddelbestand, elektrische isolatie (klasse H), stralingsbestand en andere eigenschappen.
2Polyimide tape heeft een hoge isolatie, hoge en lage temperatuur weerstand, zuur en alkalisch weerstand, oplosmiddel weerstand en stralingsweerstand.
 
Belangrijkste toepassingen van polyimide tape:
1, geschikt voor mobiele telefoonbatterij, spoel isolatie en elektronische circuit board golf soldering schild, andere hoge temperatuur schild.
2De band is gebaseerd op polyimidefolie en aan één kant bekleed met hoogwaardige siliconen drukgevoelige lijm.goede chemische weerstand, geen resterende lijm, en RoHS milieubescherming en halogeenvrij in de elektronische en elektrische industrie en de productie van printplaten.
3, geschikt voor elektronische schakelplaten, beschermende vinger en hoogwaardige elektrische isolatie, motorisolatie,alsmede lithiumbatterie positief en negatief en oren bevestiging.
4, gebruikt in hoogwaardige elektrische isolatie en lithiumbatterij positieve en negatieve oren bevestiging, evenals geschikt voor printplaten (PCB) over golf soldering, om de gouden vinger delen te beschermen,gemakkelijk te scheuren, niet gemakkelijk te breken, geen residu na scheuren.
 
Productkenmerken Kenmerken:
Polyimide tape vanwege de functionele kenmerken van het product,het product wordt hoofdzakelijk gebruikt in hoogwaardige elektronische isolatiematerialen en bijkomend vaste gebruik in een verscheidenheid aan hoge temperatuuromgevingen, zoals de productie van flexibele printplaten, hoge temperatuur binding van elektronische componenten;het is vooral geschikt voor het bevestigen van de zachte circuit board patch met het gereedschap na reflow lassen.
Kenmerk 1:hoogtemperatuurband polyimide hoogtemperatuurisolatieband is geschikt voor het afschermen van de pieksoldering van elektronische schakelingen, beschermende gouden vinger, hoogwaardige elektrische isolatie,motorisolatie, bevestiging van positieve en negatieve elektroden van lithiumbatterijen en hoogtemperatuurplating, verf, sproeiing en andere elektronische onderdelen van hoge-temperatuurbescherming.
Kenmerken 2:hoogtemperatuurband polyimide hoogtemperatuurisolatieband wordt veel gebruikt in lasbescherming, transformator spoel hoogtemperatuur isolatie bundeling; condensator isolatiemateriaal,Bescherming tegen hoogtemperatuurbespuiting met PCB-goudvinger, voor de productie van lithiumbatterijen voor mobiele telefoons.
Kenmerk 3:Hoogtemperatuurbestendige band polyimide Hoogtemperatuurbestendige isolatieband specificaties: lengte 33M, 66M, maximale breedte 500mm (kan klein gesneden worden), totale dikte: 0.06mm, 0.7 mm, 0, 08mm, 0, 1mm, 0, 12mm, kan tegelijkertijd punch gieten volgens de eisen van de klant.
 
Speciale vier: polyimide dubbelzijdige tape, ook wel bekend als dubbelzijdige tape, is 0, 025MM polyimide film als basismateriaal, dubbelzijdige coating geïmporteerde organische siliconen, de totale dikte is 0, 1MM.Kan enkelzijdig of dubbelzijdig zijn, samengesteld PET-fluoroplastisch loslaatfilm.
Dit product heeft uitstekende elektrische prestaties, hoge isolatie, hoge temperatuurweerstand, lage temperatuur, zuur- en alkalisterstand, lage elektrolyse, goede mechanische eigenschappen,wrijvingsvermogen, scheurvastheid, speciale lijmbehandeling, sterke hechting, na scheuren blijft er geen restlijm over op het afgeschermde oppervlak,met een vermogen van meer dan 10 W,Het is niet gemakkelijk te breken en laat geen spoor na het scheuren.

 

Gebruik van het product:
Polyimide tape heeft de eigenschappen van hoge en lage temperatuur weerstand, zuur en alkalisch weerstand, elektrische isolatie, stralingsbescherming, hoge hechting,zachte hechting en weer slijten zonder restlijmHet is geschikt voor spoel, draad verstrengeling isolatie, condensator en andere elektronische producten.warmlucht tin gaten verwerking en tin oven in verschillende fasen van afscherming beschermingHet wordt ook vaak gebruikt voor spoel-, transformatormotor-, condensator- en draadverwikkeling en bevestiging van lithiumbatterie-pooloren.Verwarmingsprocesbescherming van elektronische producten en verschillende hoge temperatuurbeschermingenHet grootste voordeel is dat er na gebruik geen restlijm op het oppervlak van het beschermde voorwerp zal blijven wanneer u de tape van de gouden vinger aftrekt.

 

Polyimide tape, ook bekend als Kapton tape, algemeen bekend als golden finger tape, is gebaseerd op polyimide film als substraat, het gebruik van geïmporteerde siliconen drukgevoelige lijm,met een hoog- en laagtemperatuurweerstand, zuur- en alkalische weerstand, oplosmiddelweerstand, elektrische isolatie (klasse H), stralingsweerstand en andere eigenschappen.beschermende vinger en hoogwaardige elektrische isolatie, motorisolatie, en lithiumbatterie positief en negatief en oorbevestiging.
 
 
Polyimide tape heeft een zijde fluorine plastic release materiaal samengesteld of niet-samengesteld twee soorten materialen. coating nauwkeurigheid tot ± 2.5um, geen krassen, draad tekenen en andere verschijnselen.Goed gesneden, gemakkelijk te punteren, met uitstekende hoge temperatuurweerstand en oplosmiddelweerstand!

 

In de elektronische en elektrische industrie heeft de productie van printplaten de voordelen van hoge temperatuurbestendigheid, hoge treksterkte, goede chemische weerstand, geen resterende lijm,in overeenstemming met RoHS milieubescherming halogeenvrij.
In de productie van printplaten kan worden gebruikt voor elektronische beschermende pasta, vooral geschikt voor SMT-temperatuurbescherming, elektronische schakelaars, PCB-goudvingerbescherming,elektrische transformatoren, relais en andere elektronische componenten die bescherming tegen hoge temperaturen en vocht vereisen.En volgens de behoeften van het speciale proces met lage statische elektriciteit en vlamvertragende polyimide tapeHoogtemperatuuroppervlakversterking bescherming, metaal materiaal hoogtemperatuurverf, zandblasting coating schild oppervlakte bescherming, hoogtemperatuur verf bakken,gemakkelijk af te schillen zonder restlijm achter te laten.
In de elektronische en elektrische industrie kan worden gebruikt voor hogere eisen van de H-klasse motor en transformator spoel isolatie, hoge temperatuur spoel eind verband vast,bescherming tegen temperatuurweerstand, capaciteit en verwarring van draden en andere isolatie met kleefstoffen bij hoge temperatuur.