SZ PUFENG BEPERKT VERPAKKINGSmateriaal

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

SZ PUFENG PACKING MATERIAL LIMITED

Certificaat
Van goede kwaliteit dubbelzijdig plakband voor verkoop
Van goede kwaliteit dubbelzijdig plakband voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

SZ PUFENG PACKING MATERIAL LIMITED

1 2 3 4
SZ PUFENG PACKING MATERIAL LIMITED SZ PUFENG PACKING MATERIAL LIMITED SZ PUFENG PACKING MATERIAL LIMITED SZ PUFENG PACKING MATERIAL LIMITED
Office workshop workshop workshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : LOKAAL 3M, NITTO, SONY, INOAC ROGERS, ENZ.
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 1000000-5000000
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : 80% - 90%

SZ PUFENG BEPERKTE VERPAKKINGS het MATERIAAL is een internationale machinaal bewerkende fabrikant, die aan precison die machinaal bewerkend gebied die wijdt, die isolatieproducten, sourcing ontwerpen de beste oplossingen en de kwaliteit en de prestaties van producten voor klant verbeteren die-cutting.

 

PUFENG werd opgericht in 2014 en bezit een professionele installatie die voor het die-cutting van het machinaal bewerken materialen dienen. de belangrijke fabrikant op het precisie die-cutting gebied te zijn, bevordert PUFENG creativiteit en innovatie in vooruitgegaane technologie en beheer, introduceert het belangrijke materiaal en trekt hoogste talenten op dit gebied aan.

 

Het verrichtingsprincipe van PUFENG is „Lopen gebaseerd op de markt en de eerlijkheid, cliënt en hoogte - de kwaliteit komt eerst.“ om een volledige reeks van de op-stapproducten en dienst aan klant te verlenen, heeft PUFENG een sterk technisch team gevormd want de klanten wereldwijd om het principe van de precisieproducts.pufeng's kwaliteit te ontwikkelen „dienen precies klanten op elk uiterst klein punt van de vraag van klant is. “ Wij hopen om zakelijke relaties op te bouwen met u op basis van gelijkheid en wederzijds voordeel.

 

Wij geloven dat wij verder met uw steun kunnen gaan!

SZ PUFENG PACKING MATERIAL LIMITEDSZ PUFENG PACKING MATERIAL LIMITEDSZ PUFENG PACKING MATERIAL LIMITEDSZ PUFENG PACKING MATERIAL LIMITED

Contactgegevens
SZ PUFENG PACKING MATERIAL LIMITED

Contactpersoon: Ms. Yuna Qin

Tel.: 86-755-27271819

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)